Amb Reservaplay és molt fàcil organitzar i jugar tot tipus de tornejos, eliminatòries i americanes.

Si ets jugador, no dubtis més i vine a jugar tornejos en clubs ReservaPlay, podràs seguir a temps real horaris, resultats, classificacions, eliminatòries. La nova era dels tornejos!

Si ets administrador de tornejos i estàs pensant en els maldecaps que et portarà organitzar un torneig i quadrar horaris, no dubtis en crear-los amb ReservaPlay i estalviar-te tota aquesta feina!!

– Inscripcions
– Creació automàtica de grups i horaris
– Comunicació amb els jugadors
– Seguiment a temps real de classificacions i resultats

Gràcies a Reservaplay pots gestionar les inscripcions dels tornejos i els jugadors es podran inscriure de manera online i molt fàcil i a través de la web o l’APP!

També et permet fer la generació automàtica d’amercianes, eliminatòries i lligues, i a més; els jugadors podran seguir a temps real els horaris i resultats dels partits! Si el club ho permet,  els jugadors també podreu anotar els resultats directament a l’app un cop acabeu de jugar el partit.

I en les lligues de llarga duració, poden arribar a ser autogestionaes. Els jugadors es podrien reservar els partits per quan els vagi bé jugar i introduir els resultats un cop acabat el partit.

També podràs rebre notificacions automàtiques, recordatoris de partits i veure la teva agenda de partits i horaris!

 

No ho dubtis més i apunta’t als tornejos de clubs Reservaplay, marquen la diferència!!

reservaplay.cat