El pàdel s’ha convertit en els últims temps en l’esport de moda i de major creixement del panorama internacional. El pàdel és un esport que està cada vegada està més de moda, s’ha estès a nombrosos països i és considerat com una disciplina d’alta importància en països com Argentina i Espanya. S’estima que a Espanya dos milions de persones ja hi juguen, és el segon esport més practicat després del futbol.

Són molts els factors que fan d’aquest esport una activitat en auge, però sabies quins són els principals beneficis que t’aporta la pràctica del pàdel?

El pàdel és un esport per a totes les edats, és igual si ets petit, jove o si t’animes a jugar quan ets més gran, el pàdel és un esport que s’adapta a les característiques físiques i tècniques dels seus jugadors ja que es pot començar a practicar a qualsevol edat perquè ets tu qui marca el nivell de joc i sempre trobaràs altres jugadors del mateix nivell amb qui compartir aquesta gran l’experiència.

     

El pàdel és molt útil a l’hora de millorar la teva coordinació i reflexos.

És un esport de coordinació i reflexos, per tant cada cop que hi juguis aniràs treballant aquestes qualitats, que es veuran millorades també en els altres aspectes del teu dia a dia. A part, el pàdel és un esport molt aconsellable per a persones de totes les edats.

Una altra avantatge del pàdel es que tonifica els músculs, com tota activitat esportiva, la pràctica constant del pàdel t’ajudarà a mantenir-te en forma! Ja que tonifiques cames, glutis i braços i a l’hora fas molt cardio. És un esport molt complet!

Tot i que el pàdel té molts beneficis físics, també en té molts de psicològics.

Una gran avantatge del pàdel és que ajuda a eliminar l’estrès, durant el dia a dia anem acumulant preocupacions, treballs per fer, tasques pendents … el que poc a poc augmenta el nostre nivell d’estrès.

Al pàdel trobaràs la fórmula perfecta per desconnectar. Dins la pista només estareu amb els companys de partit i t’ajudarà a no pensar en res més i així desconnectar de les preocupacions. És un esport molt dinàmic i exigeix que els seus jugadors es concentrin en el joc, cada punt que guanyis és un triomf, compartiràs la teva felicitat en cada instant, i quan et facin un punt et concentraràs per fer-ho millor, això farà que la teva ment estigui ocupada, compartiràs temps valuós amb els companys i molta diversió.

                

El pàdel és molt útil per millorar la sociabilitat, ja que sempre resulta fàcil trobar gent amb qui fer un partit, amics, companys de treball, companys de classes i fins i tot desconeguts i així fer nous amics amb qui compartireu una gran afició. Podràs conèixer noves facetes de persones amb les que fins ara t’havies relacionat en altres àmbits i, a més, després del partit, podràs seguir gaudint amb els teus company anant a prendre unes cerveses!

A part de tot això, el pàdel és molt divertit, El pàdel és un esport molt divertit des del primer punt i independentment del teu nivell, el pàdel et permetrà riure i gaudir en tot moment del joc i de la companyia. Què millor que fer esport i gaudir al mateix temps?

No t’ho pensis més i comença a jugar i gaudir del pàdel!

El Ranking ReservaPlay Revolution del 2020 ja ha començat, no esperis més!! Consulta la classificació actual aquí.

Desacarrega l’APP RESERVAPLAY aquí: