Ja s’ha acabat el Ranking ReservaPlay Revolution del 2018, i ja tenim els  3 guanyadors dela segona edició d’aquest Ranking. Podeu descarregar-vos la classificació final a Ranking ReservaPlay 2018.

Com ja sabeu, aquest Ranking és gratuït i premia als usuaris que fan ús de l’APP RESERVAPLAY per fer reserves, obrir partits, apuntar-se a partits d’altres, a tornejos, etc. Totes aquestes accions donen punts als usuaris i tots els que hi participen entren a sortejos de material esportiu durant tot l’any.

Pels 3 usuaris que més punts han fet a final d’any i que per tant que més han utilitzat l’APP RESERVAPLAY, se’ls fan uns regals especials!

Aquí teniu l’entrega de premis del Ranking ReservaPlay Revolution als millors usuaris! Seguim promocionant l’esport i la salut, som-hi!

– Amb la col·laboració de Padel Revolution.!!!

  • 1er premi – ESPECTACULAR PALA DE PÀDEL!!
  • 2n premi – PALETER, una SAMARRETA i una CANELLERA!!
  • 3er premi –  EQUIPACIÓ COMPLETA: Polo, pantalons, gorra i mitjons!!

Entrega del PREMI AL 1er CLASSIFICAT del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2018!! EL MILLOR USUARI RESERVAPLAY: el que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i crear partits!!!

MOLTES FELICITATS A Guillem Voltas Sampere del Club Plana d’en Berga!!

 

Entrega del PREMI a la 2a CLASIFICADA del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2018!! La 2na usuària que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i partits!!

MOLTES FELICITATS Carmen Estévez González del Complex Esportiu Valldoreix!!

Entrega del PREMI al 3er classificat del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2018!! Felicitats Josep Maria Guasch Soteras del Club Plana d’en Berga!!!

 

El Ranking ReservaPlay Revolution del 2019 ja ha començat, no esperis més!! Consulta la classificació actual aquí.

Desacarrega l’APP RESERVAPLAY aquí:

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite

iOS:
https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8