Donem per finalitzat el Ranking Reservaplay del 2020, i ja tenim els 3 guanyadors de la Tercera edició d’aquest Ranking.

Podeu consultar el TOP 10 final clicant aquí: Ranking ReservaPlay2020.

Ens agradaria recordar-vos que aquest Ranking és totalment gratuït i premia als usuaris que fan més ús de l’APP RESERVAPLAY, ja sigui fent  reserves, obrint partits, apuntant-se a partits d’altres, a tornejos i més.
Totes aquestes accions donen punts als usuaris i tots els que hi participen entren a sortejos de material esportiu durant tot l’any.

Pels 3 usuaris que més punts han fet a final d’any i que per tant que més han utilitzat l’APP RESERVAPLAY, se’ls fan uns regals especials!

Aquí teniu l’entrega de premis del Ranking ReservaPlay NOX als millors usuaris! Seguim promocionant l’esport i la salut, som-hi!

– Amb la col·laboració de NOX.!!!

  • 1er premi – BRUTAL PALETER I PALA NOX!!
  • 2n premi – ESPECTACULAR PALA DE PÀDEL NOX!!
  • 3er premi – EQUIPACIÓ COMPLETA: Polo y  pantalons NOX!!

 

Entrega del PREMI AL 1r CLASSIFICAT del RANKING RESERVAPLAY NOX 2020!! EL MILLOR USUARI RESERVAPLAY: el que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i crear partits!!!

MOLTES FELICITATS A Miguel Rivas Ortiz (Complex Esportiu EMD Valldoreix)  per guanyar un BRUTAL PALETER I PALA NOX!!1r ranking 2020 | ReservaPlay

Entrega del PREMI al 2n CLASSIFICAT del RANKING RESERVAPLAY NOX 2020!! El 2n usuari que més ha utilitzat l’APP RESERVAPLAY per fer reserves i partits!!

MOLTES FELICITATS  Pablo Cadevall Pérez (Complex Esportiu EMD Valldoreix) per guanyar aquesta FANTÀSTICA PALA NOX!!

2n ranking 2020 | ReservaPlay

Entrega del PREMI al 3r CLASSIFICAT del RANKING RESERVAPLAY NOX 2020!! El 3r usuari que més ha utilitzat l’APP RESERVAPLAY per fer reserves i partits!!

MOLTES FELICITATS Lluis Cebrian Guerrero (CT Plana d’En Berga), ara podrà gaudir de la seva equipació NOX!!

3r ranking 2020 | ReservaPlay

El Ranking ReservaPlay NOX del 2021 ja ha començat, no esperis més!! Consulta la classificació actual aquí.

Descarrega l’APP RESERVAPLAY aquí: