Estàs pensant en construir una pista de pàdel? Aquí trobarás les facilitats i comoditats per a la construcció de pistes de pàdel. T’oferirem assessorament, t’informarem de les diferents possibiliats, buscarem la solució personalitzada que s’adapti més a les teves necessitats. I com sermpre treballem amb els fabricants de pistes de pàdel més qualificats i líders en el sector. Quant costa una pista de pàdel? Vine a buscar el teu pressupost a mida i fés efectiu el teu projecte de pista de pàdel.

Potser ja tens pistes però et falta un manteniment o una rehabilitació o  una reconversió a pista de pàdel?. Aquest és un dels altres serveis que t’oferim per donar solució a les teves necessitats i fer el millor manteniment de les pistes de pàdel tant de la gespa, xarxes, vidres…. per optimitzar-ne el rendiment i duració.

Vols un sistema de control d’accessos a les pistes de pàdel i no saps com fer-ho? A domotica.reservaplay.com trobaràs tota la informació per fer l’automatització de pistes amb un control d’accessos a pistes de pàdel i il·luminació automàtica segons l’horari… i tot això fàcilment gestionable si tens la nostra pàdel App ReservaPlay instal·lada per fer les reserves del teu club. Així podràs utilitzar els terminals autònoms per control d’accessos a pistes integrat a l’aplicació ReservaPay i obrir la pista en un sol click o un codi.