Imagines poder jugar a pàdel on i quan vulguis, sense preocupar-te per reunir a diversos amics amb els quals coincidir per poder practicar l’esport que més t’agrada ?

Vols conèixer a gent que comparteix la teva mateixa afició i passió pel món del pàdel?

Ara ho tens molt fàcil, et presentem ReservaPlay®, un complet sistema amb el qual podràs realitzar les teves reserves en tan sols un clic.

Aquesta innovadora eina et permet reservar pista en el club que triïs. En molt pocs segons , des del teu dispositiu Android o iOS podràs consultar les pistes de pàdel disponibles en tots els clubs adscrits a ReservaPlay®, no només a nivell de Catalunya sinó a tota la península.

 

Reservaplay és més que una aplicació per realitzar reserves, és una eina imprescindible per a amants del món del pàdel permetent organitzar partits, localitzar pistes disponibles, apuntar-te a classes de pàdel, tornejos i a partits creats per altres usuaris.

A més ara podràs gaudir d’ofertes de pàdel, descomptes en material esportiu i moltes més avantatges exclusius si accedeixes als nostres banners publicitaris des de nostra pàdel app ReservaPlay®
Cada dia són més els clubs que confien en ReservaPlay®. Una aplicació senzilla, intuïtiva i molt fàcil d’utilitzar, amb una interfície elegant i un disseny cuidat per millorar l’experiència de l’usuari.

Però ReservaPlay® no és només una aplicació per realitzar reserves de pàdel o tennis, és una potent eina de gestió integral que permet realitzar tota l’administració ajudant a augmentar el rendiment del teu club.

Vols saber més sobre ReservaPlay?

Posem a la teva disposició una demostració gratuïta online perquè coneguis tots els avantatges. No esperis més, aprofita els descomptes actuals, i accedeix a reservaplay.cat i gaudeix dels avantatges que ofereix ReservaPlay®, el millor sistema de reserves i campionats existent actualment al mercat.