El calçat, juntament amb la pala, és un dels complements imprescindibles per a la pràctica de pàdel i és per això pel que avui volem oferir uns consells i recomanacions sobre el millor calçat per jugar a pàdel.

Com triar el teu calçat de pàdel?

A l’hora de prendre la decisió per escollir un calçat per a jugar a pàdel, a més de fixar-te en el disseny hauràs de tenir en compte altres aspectes importants com són la subjecció, la durabilitat, l’amortiment, la comoditat, el pes i la transpiració

La sola
Existeixen diferents Tipus de soles en calçats de pàdel.

Sola Omni o puntejada:
Poc eficient en els desplaçaments, perfecte subjecció amb gespa artificial.

suela

Sola Espiga o ratllada:
Garanteixen bona subjecció, encara que menys que la omni, i un perfecte lliscament. Aquest tipus de sola és la utilitzada pels jugadors professionals.
És la sola que més durabilitat té. És una sola que inicialment va començar a fabricar Asics i l’han anat incorporant als seus dissenys altres fabricadors com Bullpadel, Wilson, Head, etc.

suela espiga

Sola mixta:
Ens proporciona el millor de les dues anteriors. Sola omni per facilitar les sortides, part davantera interior, i sola d’espiga per afavorir els lliscaments, en la resta de la sola.

suela mixta

La majoria dels jugadors de pàdel es decanten per la sola espiga o ratllada com la millor opció per jugar a pàdel.
Les soles han d’agafar-se a la pista quan arranques, lliscar quan t’estires per arribar a la bola i a més han de permetre realitzar girs ràpids amb facilitat.

La comoditat
La comoditat és imprescindible, a causa de la tendència de compra de calçat esportiu online no sempre tenim l’oportunitat de provar-ho pel que és recomanable buscar la màxima superfície de malla i material flexible.
Has d’estar còmode/a per gaudir del joc, comprova les costures i parts dures de les sabates, solen ser les causants de rascades.

L’amortiment
Totalment necessari, tenint en compte els salts i cops bruscs que ens veiem obligats a realitzar al llarg d’un partit. En aquest sentit cal indicar la necessitat que el calçat esportiu compti amb una bona cambra d’aire en el taló, que servirà per absorbir els possibles cops..
Marques com Asics compten amb els seus propis sistemes d’amortiment com són el gel, Head incorpora el sistema TRI N-R-G, K-Swiss incorpora el GuideGlide.

En els primers preus de les marques no podem buscar un bon amortiment, hem d’anar-nos a una gamma mitjana alta per poder gaudir d’aquestes prestacions.

El pes
El pes del calçat esportiu pot resultar molest quan portes una estona jugant, a menor preu, major serà el pes del calçat per norma general.  L’ideal serien calçats esportius amb uns 350gr.
Recordeu que el calçat esportiu de tennis no es pot utilitzar normalment per jugar al pàdel. Encara que el seu aspecte sigui molt semblant cal tenir en compte que la superfície sobre la qual es juga cadascun d’aquests dos esports no és el mateix, ni el tipus de joc… pel que si vols jugar al pàdel, el millor és utilitzar calçat específic per pàdel.

Gaudeix de les moltes ofertes que ofereixen els nostres col·laboradors, aquí trobaràs les millors ofertes en calçat esportiu.
padel nuestro
street padel
new padel

Preus:

Asics GEL RESOLUTION 7 CLAY NEGRO NARANJA E702Y 9030. Preu 125,90€ (Abans 140€)

BULLPADEL BETER AZUL REAL. Preu 75€ (Abans 89€)

HEAD NITRO PRO BLUE FLAME. Preu 74,95€ (Abans 129,95€)

calzado padel        calzado padel           calzado padel