Ha començat un any nou i tots fem promeses, compromisos i objectius a complir per aquest any 2018 que comencem. El “aquest any faré” més típic és recuperar la forma, la silueta i tornar a fer esport.

La millor opció que et proposem des de la App ReservaPlay és jugar a pàdel, de manera que aconseguiràs el teu propòsit divertint-te, fent esport, fent amistat i mantenir-te actiu. Pots jugar a qualsevol de les pistes de pàdel dels clubs ReservaPlay on de manera molt fàcil podràs fer les teves reserves des de l’aplicació de pistes de pàdel i organitzar les teves partides. Fins i tot podràs fer partides obertes i jugar amb contrincants nous i aprendre més.

Segons el club no necessitaràs que hi hagi cap persona de recepció ja que disposen de control de pistes, de forma que podràs accedir a la pista de pàdel gràcies a les pistes de pàdel automàtiques que tenim integrat en l’aplicació de pistes de pàdel ReservaPlay.

Jugar tornejos de pàdel és clau per millorar el teu nivell, ja que vas jugant amb gent diferent i sempre vas aprenent coses noves. Recorda que també pots entrar al teu club des de la App ReservaPlay i informar-te dels últims tornejos. D’aquesta manera et podràs inscriure online en un moment i no et quedaràs mai sense plaça.

A més a més, estrenem nou Ranking ReservaPlay 2018, on tots els usuaris sumareu punts per fer les reserves online, obrir partides, apuntar-vos a tornejos… i podreu guanyar premis de material esportiu de pàdel!

Reserva fàcil, fes esport, diverteix-te i suma punts al Ranking ReservaPlay per poder guanyar premis. Què més vols?

Descarrega’t la App ReservaPlay i gaudeix de tots aquests avantatges com a jugador!

Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite

Ios:
https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8

No ho dubtis, aquest any ho pots aconseguir. Les pistes de pàdel són el teu camí. Des de ReservaPlay us desitgem un Bon Any 2018 !!!

S‌alut i pàdel.