Ja s’ha acabat el primer Ranking ReservaPlay Revolution, el corresponent al 2017, i ja tenim els primers 3 guanyadors del primer i pioner Ranking ReservaPlay Revolution. Podeu descarregar-vos la classificació final a Ranking ReservaPlay 2017.

Felicitats!!

1. Arnau Sospedra Ribas

2. Jose Angel Elias Miñarro

3. Marc Crosas Parés

Aquesta setmana hem estat fent l’entrega dels premis Padel Revolution del WPT a les nostres oficines. Us mostrem una petita pinzellada de com ha anat aquest esdeveniment. A tots tres guanyadors els ha agradat molt el premi i ens han deixat un bon somriure.

Pòdi dels guanyadors

Un cop acabat aquest Ranking ReservaPlay Revolution ja hem iniciat el nou format per aquest any 2018. En aquesta edició hem innovat i us presentem el funcionament del Rànking ReservaPlay Revolution 2018. Aquest any volem premiar l’ús del sistema i de la App ReservaPlay de manera que busquem els millors usuaris, els que més participen i més rendiment treuen a l’aplicació. El sistema de puntuació serà:

  • Fer partida oberta i que es tanqui -> El que ha obert la partida 3 punts
  • Apuntar-se a partida oberta  -> 2 punts
  • Fer reserva online, des de la App ReservaPlay o Web -> 1 punt
  • Inscripció a un campionat gestionat des del sistema ReservaPlay -> 1 punt

Podeu consultar online l’estat de la classificació a  http://reservaplay.com/rankingReservaplay.php on ja hi ha més de 1000 participants.

Ja jugueu a clubs ReservaPlay? Anima’t ,  participa i guanya !!!