Portes poc temps jugant a pàdel i vols conèixer les principals qüestions relacionades amb el teu esport favorit? Saps tant de pàdel com pensaves? ¿Vols conèixer les últimes novetats del món del pàdel? ¿Vols portar un registre dels resultats que has obtingut en els teus partits? ¿T’agradaria conèixer a jugadors del teu nivell i retar-los? ¿T’agradaria assistir a una classe de pàdel personalitzada? ¿Quan jugues al pàdel tens dubtes sobre les regles d’aquest esport?
Avui et presentem les aplicacions de pàdel més útils existents al mercat que t’ajudaran a trobar clubs, tornejos, jugadors i informació sobre el món del pàdel.

APLICACIONS DE PADEL SOBRE NOTÍCIES

padel star

PadelStar, és la app més completa pel que fa a notícies i consells sobre pàdel.
En ella trobaràs notícies d’actualitat, consells sobre tècniques, tàctiques, lesions, psicologia i altres aspectes fonamentals sobre el pàdel. A més, podràs veure vídeos de classes de pàdel, i partits complets.

 

 

REVISTA Top Padel 360: aquesta aplicació és una revista de pàdel mensual que t’ofereix notícies, entrevistes i consells amb un format específic per al teu mòbil.

top padel 360

Mundo Padel: Si ets addicte al pàdel, aquesta és la teva aplicació. Aquí trobaràs com millorar el teu joc: aspectes tàctics i tècnics, consells, material esportiu,… I molt més. Submergeix-te al “Mundo Padel” i a jugar!

mundo padel

A ReservaPlay també oferim serveis de notícies, consells i actualitat dins el nostre blog de pàdel que et poden ajudar a la hora d’estar el millor informat possible sobre aquest esport.

http://blog.reservaplay.cat

APLICACIÓ PER TROBAR CLUBS DE PÀDEL

Amb PadelPhone trobar pista no serà cap problema. Localitza els Clubs de Pàdel més propers. A més ofereix la possibilitat de reservar pista telefònicament o a través de la pàgina web de cada club.

padel phone

Amb la nostra pàdel app ReservaPlay tindràs accés a un ampli llistat de clubs en els quals podràs registrar-te i realitzar les teves reserves fàcilment, inscriure’t i fer el seguiment dels teus campionats, pagar còmodament online.  Ho tindràs tot en una sola aplicació, amplia el teu cercle d’amics, realitza reserves en diferents clubs i juga a diferents pistes, la diversió està garantida. Amb ReservaPlay i només un click gaudiràs al màxim del pàdel
PadelPlacar: permet prendre notes d’una manera senzilla dels teus partits de pàdel i veure les estadístiques en forma de gràfics. A més ofereix la possibilitat de compartir resultats a les xarxes socials i aplicacions de missatgeria com Facebook i WhatsApp.

padel placar

APP PER ORGANITZAR PARTITS DE PÀDEL

ReservaPlay: aquesta pàdel app et permet organitzar partits de pàdel filtrats per nivell de joc, i gènere entre moltes altres funcionalitats.
reservaplay

Realitza reserves amb places lliures i deixa que altres usuaris s’apuntin a la teva partida per enfrontar-te a nous rivals, a més incorpora un avançat sistema de notificacions que et permet conèixer a l’instant si una pista ha quedat lliure o si algú li falta un jugador per completar la partida. A més a més també pots rebre de manera immediata totes les novetats del club.

 

 

Reserva fàcilment la teva pista, seguiment en temps real de campionats i molt més a tots els clubs ReservaPlay

Si encara no coneixes aquesta aplicació aquí pots descarregar-la des de l’Apple Store https://itunes.apple.com/es/app/reservaplay/id1068246588?mt=8

I aquí des de Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=softneos.sportssuite