Amb ReservaPlay pots organitzar i apuntar-te partides obertes.

Jugar aquestes partides és molt important ja que et permetran fer una rotació de jugadors i jugar amb rivals diferents i així millorar el teu nivell i tècnica. Gràcies a aquestes partides evitaràs estancar-te, ja que al jugar amb gent diferent coneixeràs nous estils de joc i podràs millorar la teva tècnica i adaptació a altres estils i contra altres jugadors!

Gràcies al sistema vull jugar de ReservaPlay et permet obrir partides i unir-te a partides creades per altres usuaris.

Si decideixes obrir una partida, et permet escollir el nivell que vols que tinguin els teus contrincants, pots escollir si vols que sigui una partida mixta o no. També et deixa fer la teva pròpia llista negra de jugadors que no vols que s’uneixin als teus partits, d’aquesta manera no es podran apuntar a la teva partida. Apart, un cop s’hagin apuntat 4 jugadors a la teva partida, el sistema t’enviarà una notificació de confirmació del partit!

 

I si enlloc d’obrir una partida, et vols unir a un partit que hagi creat un altre jugador/a, només anant al menú de partides obertes ja et sortiran tots els partits del teu nivell amb places lliures i tant sols fent clic a apuntar-se ja estàs dins i apunt per jugar!

També hi han els partits de Ranking de Nivell on podràs reptar altres jugadors. Aquests partits et permeten fer reptes i així poder incrementar el teu nivell i poder jugar partits més potents i emocionants. A l’acabar el partit, recorda introduir el resultat a l’aplicació ReservaPlay i els jugadors del partit pujaran o baixaran de nivell segons el resultat!

Tot això ho pots fer des del mòbil amb un moment. Crear i unir-te a partides amb ReservaPlay és molt fàcil!

No t’ho pensis més i a jugar!

www.reservaplay.cat