Ja estem a l’estiu, època associada al descans i vacances. Aprofites el temps lliure per seguir practicant el teu esport preferit o prefereixes descansar i gaudir de la família?
Et presentem una sèrie de raons pels quals no deixar de practicar pàdel.
Si no trobes hotels amb pistes de pàdel o no coneixes a ningú que jugui a pàdel al lloc on estàs, t’aconsellem que descarreguis nostra pàdel App reservaplay on trobaràs un ampli llistat de clubs de pàdel on podràs:

  • Reservar pista
  • Crear una partida oberta per tal que s’apuntin altres jugadors
  • Apuntar-se a una partida on faltin jugadors, d’aquesta manera coneixeràs a gent nova per jugar i aprendràs molt!

Un altre motiu important pel qual jugar a pàdel a l’estiu és que trobaràs una àmplia oferta de productes i ofertes per aprofitar, et convidem a visitar les nostres botigues online!

new padel
street padel
padel nuestro

Acomiada l’estrès!
Si practiques pàdel durant tot l’any no perdràs la forma física, no podem oblidar que l’estiu és època de descans i jugar a pàdel t’ajudarà a reforçar i millorar la teva resistència.
Aquest estiu, jugant a pàdel podràs mantenir-te en forma i sentir-te bé, sempre va bé una mica d’esport durant les vacances i pocs n’hi ha de tant divertits com el pàdel.

Si tot i així prefereixes descansar i no practicar cap esport a l’estiu, tranquil!  Al cos també li va bé descansar i al setembre sempre podràs agafar-t’ho amb mes força. A més, t’avancem que t’esperen grans novetats com a jugador a ReservaPlay pel setembre. Estigues atent!!
Des de ReservaPlay volem desitjar-te un feliç estiu!