Les primeres classes de pàdel son imprescindibles si vols aprendre a jugar a pàdel de veritat; perquè començar a jugar a pàdel amb un bon entrenador suposa no adquirir “mals vicis” i aprendre la tècnica correctament, ja que sinó, adquireixes aquests “mals vicis” i un cop els tens interioritzats és molt difícil de treure’ls. A part, si no corregeixes els errors tècnics, arribarà un moment en què no progressaràs més i quedaràs estancat.

Per arribar a ser un bon jugador de pàdel, és vital saber:

·Com empunyar la pala de pàdel.

·Saber en quina posició de la pista jugar.

·Aprendre a sacar i a retornar els cops basics.

Saber tot això és imprescindible per poder jugar partides de gran nivell i de molta diversió!

Un altre aspecte positiu de fer classes és que no sempre tens la obligació ni la necessitat de ser 4 jugadors per poder aprendre.

·Amb 1 jugador pots millorar molt els aspectes tècnics i guanyar consistència en els cops. A més, el professor pot aturar la classe per explicar detingudament el perquè de cada cop. Aquestes classes també ajuden en l’aspecte físic ja que poden ser molt dures; però així aconseguiràs bones sensacions pels partits.

·Amb 2 jugadors podreu entrenar la tàctica i la compenetració amb el company. El professor pot aturar la classe per explicar detingudament el perquè de cada tàctica i així saber quan s’ha de pujar, baixar, fer globus, etc.

·Amb 3 jugadors és bo quan els 3 tenen un nivell semblant ja que poden fer partits amb el monitor i ell explicar els errors tàctics que hi vagi havent durant el partit.

·Amb 4 o més jugadors, principalment és per nens, ja que es poden fer jocs divertits i entretinguts i així els nens i nenes van agafant contacte amb la pala.

 

Des de ReservaPlay, serà molt fàcil gestionar l’escola pel club i està en comunicació constant amb els alumnes. Gràcies a ReservaPlay pots administrar els cursos i adaptar totes les classes segons el nivell  i categoria dels alumnes. Com a gestor i monitor, pots inscriure als alumnes dins dels cursos, fer la teva programació d’horaris durant tota la temporada i els alumnes sempre estaran informats del dia i hora que tenen classe. A més, gràcies a l’aplicació de ReservaPlay, el monitor podrà anotar la assistència dels alumnes des del propi mòbil en el moment de començar la classe i des de la mateixa pista!

.
.
Fins i tot, l’aplicació de ReservaPlay et permetrà enviar notificacions directes als alumnes i així poder estar sempre en contacte per possibles canvis d’hora, anul·lacions… A més, el monitor podrà compartir rutines als alumnes, documents de seguiment, vídeos i fotos a temps real.
Un altre avantatge d’organitzar classes amb ReservaPlay, és que pots extreure un informe d’assistència de les classes i enviar-lo als pares dels alumnes si és necessari o bé per informació del club.
.
.
No t’ho pensis més i organitza els millors cursos i classes de pàdel amb ReservaPlay!
.