Contínuament estem ampliant les funcionalitats de la gestió de campionats per facilitar-ne la seva gestió i la informació amb els inscrits. Els punts millorats són:

* Gestió de les reserves:

Tenim la possibilitat de que a l’hora de la inscripció el jugador pugui especificar una preferència horària tant en lligues com en eliminatòries. D’aquesta manera se li podran planificar els partits en els horaris escollits i respectar les preferències dels jugadors.

S’ha afegit una nova gestió per l’administrador per realitzar les reserves dels partits del campionat de manera fàcil arrossegant els partits. Veiem quins partits ja tenen reserva feta amb el seu detall i quins no. Veurem tots els campionats al menú de l’esquerra i n’escollirem un per gestionar les seves reserves. La reserva la fem arrossegant el partit  cap al quadre de reserves. Un cop tenim tots els grups quadrats per disponibilitat horària dels jugadors, podem fer les reserves dels partits de la fase de lligues molt fàcilment. Es podran arrossegar els partits per fer les reserves i de manera molt visual anar encaixant els horaris. El sistema ja ens recomana l’horari per cada partit.

Comunicació amb els jugadors

Hem afegit la opció de compartir les classificacions i quadres d’eliminatòria de manera que podem passar l’enllaç als jugadors perquè ho puguin consultar online o descarregar-nos un PDF i compartir-lo.

Nova gestió a les notificacions per poder realitzar notificacions específiques als inscrits a un campionat o subgrup. Si anem al menú notificacions, al fer una nova notificació podrem filtrar per campionat podent seleccionar els inscrits d’un torneig (o només d’un grup) i els hi podrem enviar una notificació molt fàcilment.

 

 

Gestionar campionats des de ReservaPlay mai havia estat tant fàcil !!!!