ReservaPlay® és molt més que un portal de reserves que facilita a clubs de pàdel la gestió del club, reserves online i tornejos de les seves instal·lacions esportives de forma ràpida, còmoda i senzilla.

ReservaPlay® és una aplicació gratuïta per Smartphones iOS i Android, que permet a usuaris i amants del pàdel i tennis realitzar reserves, apuntar-se a tornejos i consultar les pistes disponibles en tots els clubs adscrits a ReservaPlay® a tot Espanya i altres països.

Actualment comptem amb més de 100 entitats esportives repartides per tot el territori nacional i més de 90.000 usuaris que realitzen les seves reserves, partides obertes i seguiment de tornejos a temps real a través de la nostra aplicació.

comunitat reservaplay

El nostre equip tècnic treballa cada dia per oferir un producte de qualitat incorporant noves funcionalitats que faciliten i fomenten la realització de reserves entre els usuaris.
Et convidem a formar part de la comunitat ReservaPlay®.

Si el teu club encara no es troba entre les nostres entitats esportives no esperis més, pots adquirir una demo totalment funcional per descobrir el potencial del nostre sistema de gestió, reserves i tornejos. Amb ReservaPlay l’èxit està garantit!

comunitat reservaplay

Què és la comunitat ReservaPlay®?
Cada vegada hi ha més persones que mostren un interès creixent pel món del pàdel i prefereixen fer qualsevol gestió a través del mòbil mitjançant la pàdel app ReservaPlay®.

  • Reserves
  • Apuntar-se a partides obertes
  • Apuntar-se a tornejos
  • Seguir els resultats dels tornejos, quadres i lligues
  • Apuntar-se a esdeveniments
  • Comunicació amb el club
comunitat reservaplay

Des de ReservaPlay® fem que el teu club es trobi a l’abast de la mà de tots els nostres usuaris, permetent que aquests puguin realitzar reserves des de qualsevol lloc, qualsevol dispositiu i a qualsevol hora.
La nostra comunitat està formada per tots els club de pàdel adscrits a ReservaPlay®, oferint a tots els usuaris que utilitzen la pàdel app la possibilitat de registrar-se i donar-se d’alta en aquests clubs, augmentant d’aquesta manera l’ocupació de pistes.
En la nostra comunitat hem realitzat millores importants com per exemple la Millora en el sistema de partides obertes. Que ofereix la possibilitat d’escollir quins usuaris es poden apuntar o no a les teves partides obertes, aquesta potent eina facilita la interacció entre usuaris oferint a tots els usuaris de la comunitat ReservaPlay® l’oportunitat d’apuntar-se a partides obertes del teu club.

Amb ReservaPlay jugar és més fàcil que mai!

 

Per a més informació  comercial@softneos.com