Com jugar a pàdel?

El pàdel és un esport en auge que dia a dia va guanyant més adeptes. Avui ens agradaria animar-te a practicar aquest esport parlant de com començar a jugar a pàdel.

  1. La primera recomanació sobre com jugar al pàdel és que vagis equipat de forma adequada. Un tema important és el calçat que utilitzis, bàsic per poder realitzar els moviments més adequats sobre la pista. També és recomanable que portis pantalons amb butxaques per poder guardar les pilotes. El pàdel és un joc molt més ràpid que el tennis i, amb això, el canvi de bola també és molt més freqüent.
  2. Tria una pala amb la qual et sentis còmode, en el nostre anterior article et recomanem les millors pales de potència del mercat
  3. Busca un company i dos rivals i comença a gaudir d’aquest esport.

Si ja comptes amb l’indispensable, has de saber que en l’aprenentatge està la clau d’aquest esport, fins als millors jugadors han de perfeccionar i millorar els seus cops per aconseguir un nivell màxim i és per això que a ReservaPlay posem a la teva disposició un ampli llistat de clubs on podràs registrar-te i apuntar-te a classes per perfeccionar els teus coneixements.

Al principi fallaràs moltes boles, però és qüestió de temps millorar els cops i a poc a poc veuràs com vas aconseguint una bona tècnica.

I si et costa trobar companys/rivals, ReservaPlay et pot ajudar a organitzar partits per nivell de joc, horaris i fins i tot preferències horàries.

Recorda que alguns clubs disposen també de pistes individuals (molt menys habituals que les pistes de dobles), una experiència diferent que segur que també us agradarà.

Encara estàs pensant si decidir-te a jugar a pàdel?
Aquí et deixem alguns motius pels quals decantar-te per aquest esport:
– No necessites un alt nivell físic
– És possible adaptar el joc al teu nivell
– És un esport per a totes les edats
– No existeix distinció de gènere
– Millora la psicomotricitat i la coordinació
– És un esport molt dinàmic
– Potencia la teva capacitat de concentració i estimula la teva rapidesa mental

Per gaudir de l’esport, i del pàdel en particular, pots registrar-te a algun dels molts clubs que compten amb el sistema de gestió i reserves ReservaPlay i apuntar-te a les classes segons les teves preferències horàries i nivell de joc.

Un cop hagis millorat el nivell de joc pots posar a prova la teva competitivitat amb els campionats.

Amb ReservaPlay i gràcies a la seva pàdel app (disponible per Android i iOS) podràs gestionar i fer el seguiment de tot el campionat fàcilment des del teu mòbil.