Ja s’ha acabat el Ranking ReservaPlay Revolution del 2019, i ja tenim els  3 guanyadors dela segona edició d’aquest Ranking. Podeu descarregar-vos la classificació final a Ranking ReservaPlay 2019.

Com ja sabeu, aquest Ranking és gratuït i premia als usuaris que fan ús de l’APP RESERVAPLAY per fer reserves, obrir partits, apuntar-se a partits d’altres, a tornejos, etc. Totes aquestes accions donen punts als usuaris i tots els que hi participen entren a sortejos de material esportiu durant tot l’any.

Pels 3 usuaris que més punts han fet a final d’any i que per tant que més han utilitzat l’APP RESERVAPLAY, se’ls fan uns regals especials!

Aquí teniu l’entrega de premis del Ranking ReservaPlay Revolution als millors usuaris! Seguim promocionant l’esport i la salut, som-hi!

– Amb la col·laboració de Padel Revolution.!!!

  • 1er premi – ESPECTACULAR PALA DE PÀDEL REVOLUTION!!
  • 2n premi – PALETER REVOLUTION!!
  • 3er premi –  EQUIPACIÓ COMPLETA: Polo y  pantalons REVOLUTION!!

 

Entrega del PREMI AL 1er CLASSIFICAT del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2019!! EL MILLOR USUARI RESERVAPLAY: el que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i crear partits!!!

MOLTES FELICITATS A Miguel Rivas Ortiz per guanyar aquesta FANTÀSTICA PALA REVOLUTION!!

1r ranking 2019 | ReservaPlay

Entrega del PREMI a la 2a CLASIFICADA del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2019!! La 2na usuària que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i partits!!

MOLTES FELICITATS Geles Cortizo Vieira per guanyar un ESPECTACULAR PALETER REVOLUTION!!

 

Entrega del PREMI al 3er classificat del RANKING RESERVAPLAY REVOLUTION 2019!! El 3er usuari que més ha utilitzat la APP RESERVAPLAY per fer reserves i partits!!

MOLTES FELICITATS Guillem Voltas Sampere Soteras, ara podrà guadir de la seva equipació!!

El Ranking ReservaPlay Revolution del 2020 ja ha començat, no esperis més!! Consulta la classificació actual aquí.

Desacarrega l’APP RESERVAPLAY aquí:

ht