Establir un llistat de les millors pales de pàdel del mercat és complex ja que a cada jugador li anirà millor una pala o una altra en funció del seu joc, característiques físiques i preferències personals.
Per realitzar aquest llistat de les millors pales de pàdel ens hem basat en l’experiència de centenars de jugadors, tenint en compte factors com la marca, la durabilitat i la garantia.
Avui ens centrarem en les millors pales de potència.
Com a millor pala de potència ens hem decantat per dos models, la PALA VARLION CAÑON H DIFUSOR CARRERA i la recentment sortida al mercat PALA BULLPADEL VERTEX 2
La Pala Varlion Cañon H Difusor Carrera és la successora de la LW Difusor, amb nou disseny, majors prestacions i menor pes. Està pensada per a jugadors que busquen control i potència en el seu joc.

Fabricada mitjançant un tubular bidireccional de carboni, nucli d’EVA HYPERSOFT de 38mm laminat mitjançant teixit plain de fibra de carboni Carrera, les característiques mecàniques de la qual i de resistència són superiors als teixits de carboni fins ara utilitzats, amb un acabat estètic nou en titani i carboni. Reforçada en el cor amb teixit “plain” de fibra de carboni 224, impregnats en resina epoxi VAR-FLEX exclusiva de Varlion, per obtenir la màxima elasticitat i resistència, recoberta per una capa de diòxid de titani.

Entre les seves novetats, a més dels seus nous teixits, trobem:
+ El nou protector injectat autoadhesiu.
+ Un nou motlle amb una textura sobre relleu hexagonal més gran i alta per aconseguir millors efectes.
+ La nova cosmètica bicolor, cridada 2Tone, la qual dóna la sensació de que jugues amb dues pales al mateix temps.
+ L’estètica Econaked, caracteritzada per la reducció de pintures i dissolvents. Amb aquesta nova estètica tindràs una pala més lleugera i ecològica, sense camuflatge, que mostra la realitat de la seva construcció. A més, a causa de la reducció de pintures i dissolvents al mínim, s’ha aconseguit també reduir el pes total de la pala.
Dels tests realitzats, els jugadors i monitors van notar un increment clar de prestacions respecte de la seva antecessora, especialment un nou “toc” que la pala transmet de forma més suau i confortable. A més, aquestes millores venen acompanyades d’una gran reducció de pes. (font www.varlion.com)

L’altra pala de pàdel que volem destacar és la pala Bullpadel Vertex 2  està pensada per a un nivell avançat. Per a jugadors professionals o aficionats que es diverteixen amb cops de potència. És una pala que, malgrat ser de potència, també destaca pel seu bon control.

Fabricada amb materials d’innovadors i de la més alta qualitat. Com fibra de carboni per al marc i les cares. El nucli és de goma Black EVA. Una goma que sobretot destaca pel seu confort, però també és una goma que proporciona la millor jugabilitat.
En la part superior del marc incorpora un protector metàl·lic, un protector que augmenta la durabilitat de la pala.
El seu disseny és espectacular, tant la seva forma, com els colors utilitzats li aporten una estètica immillorable.
S’ha fabricat amb rugositat en les cares. Important per aconseguir els millors efectes.
La Bullpadel Vertex 2 Proline 2017, és una pala de potència excepcional. Tant per disseny, com per rendiment. És una pala d’increïble qualitat. (font www.streetpadel.es)

On comprar la teva pala?

Una de les millors opcions per adquirir la teva pala de pàdel és sense cap dubte accedir a botigues online especialitzades, des de ReservaPlay® volem recomanar-te algun dels millors portals on trobaràs descomptes exclusius de primeres marques.

Preus:

Bullpadel Vertex 2 Proline 2017.  Preu 239,95€

Varlion Cañon H Difusor Carrera.  Preu 349,00€